Καλοκαίρι χωρίς μαχαλεπί δεν γίνεται – Ένα παραδοσιακό καφενείο στην πρωτεύουσα σε περιμένει να το δοκιμάσεις

Καλοκαίρι χωρίς μαχαλεπί δεν γίνεται – Ένα παραδοσιακό καφενείο στην πρωτεύουσα σε περιμένει να το δοκιμάσεις

Το Απόμερο στην παλιά πόλη της Λευκωσίας, δεν χρειάζεται συστάσεις.

Το καφενείο κρυμμένο στον παράλληλο δρόμο της Έκτωρος, αποπνέει μια γοητεία από τον παλιό παραδοσιακό κυπριακό καφενέ.

Μικρό και φιλικό, με αναπαυτικές, σκηνοθετικές καρέκλες κατά μήκος του πεζόδρομου, chill out διάθεση και πνεύμα φιλοξενίας, σε περιμένει για καφέδες, ροφήματα, γλυκά και εγκάρδια εξυπηρέτηση.

Από την περασμένη Τετάρτη μάλιστα σε περιμένει και για δροσερό μαχαλεπί, μίας και είναι η εποχή του!

Τι καλύτερο λοιπόν από το να γευτείς ένα τόσο καλοκαιρινό και αναζωογονητικό επιδόρπιο στο γουστόζικο καφενεδάκι στην παλιά πόλη απολαμβάνοντάς το όπως του αρμόζει… με απόλυτη ηρεμία και χαλάρωση.

Δείτε σχετική ανάρτηση

Πηγή: checkincyprus

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE