Διακοπή παροχής νερού στη Λάρνακα για 24 ώρες

Διακοπή παροχής νερού στη Λάρνακα για 24 ώρες

Το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λάρνακας (ΣΥΛ) ανακοινώνει ότι θα διακοπεί η παροχή νερού σε όλη την πόλη της Λάρνακας (όλες τις περιοχές που υδρεύονται από το ΣΥΛ) για 24 ώρες, λόγω αναγκαίων βελτιωτικών έργων στον κεντρικό αγωγό μεταφοράς νερού προς την πόλη.

Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι η διακοπή θα αρχίσει στις 07.30 το πρωί της Πέμπτης (σήμερα) 12 Νοεμβρίου 2015 και θα διαρκέσει μέχρι τις 07.30το πρωί της Παρασκευής 13 Νοεμβρίου 2015.
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση «θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια εκ μέρους του ΣΥΛ για μείωση της χρονικής περιόδου διακοπής του νερού. Οι καταναλωτές προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην κατανάλωση νερού, ώστε να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους από τα ντεπόζιτα αποθήκευσης του νερού που διαθέτουν».   

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην καρδιά της διαίρεσης: Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν περπάτησε στην Πράσινη Γραμμή

Στην καρδιά της διαίρεσης: Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν περπάτησε στην Πράσινη Γραμμή

Κατά μήκος της Πράσινης Γραμμής στη Λευκωσία, περιηγήθηκε το πρωί της Πέμπτης η Πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, συνοδευόμενη από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.