Ζευγάρι γύρισε στο σπίτι του και βρήκε ένα κοάλα στο υπνοδωμάτιό του

Ζευγάρι γύρισε στο σπίτι του και βρήκε ένα κοάλα στο υπνοδωμάτιό του

Μια πραγματική έκπληξη περίμενε ένα ζευγάρι στην Αυστραλία καθώς αυτό επέστρεψε σπίτι του και πήγε στο υπνοδωμάτιό του.

Ο τίτλος του βίντεο που ανέβασε στο Tik Tok μια γυναίκα, η ιδιοκτήτρια δηλαδή του σπιτιού ήταν «Μόνο στην Αυστραλία» και έδειχνε ότι βρήκαν το ζώο δίπλα στο κρεβάτι τους.

Το κοάλα ανέβηκε μετά στο κομοδίνο και από εκεί στο κρεβάτι του ζευγαριού. «Ήμουν ταυτόχρονα τρομαγμένη, χαρούμενη και ενθουσιασμένη», δήλωσε στο CNN η Φραν Ντίας Ρουφίνο, η γυναίκα που δημοσίευσε το βίντεο και η οποία εξήγησε ότι τα έχασε στη θέα του κοάλα και άρχισε να φωνάζει στα πορτογαλικά. «Αγχώθηκα τόσο που ξέχασα τα αγγλικά μου», συμπλήρωσε.

Το ζευγάρι θεωρεί ότι το κοάλα τρύπωσε στο σπίτι από την πόρτα για τον σκύλο του ζευγαριού.

 

@frandiasrufino Respondendo a @Luany #koala #australia #adelaide ♬ som original - Fran Dias Rufino

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE