ΗΠΑ: 8χρονος από το Κεντάκι αγόρασε από το κινητό της μαμάς του 70.000 γλειφιτζούρια για τους φίλους του

ΗΠΑ: 8χρονος από το Κεντάκι αγόρασε από το κινητό της μαμάς του 70.000 γλειφιτζούρια για τους φίλους του

Μια απίστευτη έκπληξη περίμενε μια μητέρα από το Κεντάκι όταν αντίκρισε στο κατώφλι του σπιτιού της όχι ένα, ούτε δύο, αλλά δεκάδες κιβώτια γεμάτα… γλειφιτζούρια!

Η παραγγελία ήταν έργο του οκτάχρονου γιου της, ο οποίος, καθώς έπαιζε με το κινητό της, αποφάσισε να κάνει μια μεγάλη αγορά από την Amazon.

Η Χόλι ΛαΦέιβερς (Holly LaFavers) δήλωσε ότι προσπάθησε να ακυρώσει την παραγγελία του μικρού Λίαμ για περίπου 70.000 γλειφιτζούρια όμως ήταν ήδη πολύ αργά. Η Amazon είχε ήδη προχωρήσει στην αποστολή, παραδίδοντας 22 ολόκληρα κιβώτια με τις πολύχρωμες λιχουδιές. «Μου είπε ότι ήθελε να διοργανώσει μία γιορτή και παρήγγειλε τα γλειφιτζούρια ως δώρα για τους φίλους του» ανέφερε χαρακτηριστικά η κα ΛαΦέιβερς.

Ωστόσο, η έκπληξη μετατράπηκε γρήγορα σε σοκ όταν η μητέρα έλεγξε τον τραπεζικό της λογαριασμό. Το ποσό της παραγγελίας άγγιζε τα 4.000 δολάρια! «Όταν είδα τον αριθμό, σχεδόν λιποθύμησα» εξομολογήθηκε η κα ΛαΦέιβερς.

Σαν να μην έφτανε αυτό, διαπιστώθηκε ότι οκτώ ακόμη κιβώτια από την παραγγελία αγνοούνταν. Μετά από μια επίσκεψη στο ταχυδρομείο, ευτυχώς, αυτά τα επιπλέον κιβώτια επεστράφησαν στον αποστολέα.

Οι προσπάθειες της κας ΛαΦέιβερς για την ακύρωση της παραγγελίας και την επιστροφή των χρημάτων της χρειάστηκαν αρκετό χρόνο και κόπο. Ωστόσο, όπως ανακοίνωσε η ίδια μέσω των social media, η επιμονή της απέδωσε καρπούς.

«Μετά από μια κουραστική μέρα επικοινωνίας με την τράπεζα, η Amazon θα μου επιστρέψει τα χρήματά μου» έγραψε σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πλέον, η κυρία ΛαΦέιβερς έχει λάβει τα μέτρα της, αλλάζοντας κάποιες ρυθμίσεις στο κινητό της τηλέφωνο, προκειμένου να αποφύγει παρόμοιες… παραδόσεις-εκπλήξεις στο σπίτι, όπως αναφέρει το AP.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Η πρόποση Χριστοδουλίδη σε Τασούλα: «Η βαθιά μας ευγνωμοσύνη για την αταλάντευτη στάση της Ελλάδας είναι πέρα για πέρα ξεκάθαρη»

Το αμέσως επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα δρομολογήσει πρωτοβουλίες για αναγνώριση του έργου και της σπουδαιότητας της αποστολής της ΕΛΔΥΚ και ειδικότερα για τα 105 παιδιά που έπεσαν το 1974, εκ των οποίων οι 58 παραμένουν μέχρι σήμερα αγνοούμενοι, ανακοίνωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας τις αδελφικές και ακλόνητες σχέσεις Κύπρου – Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE