Άγριο έγκλημα στο Ιράν: Πατέρας σκότωσε την 18χρονη κόρη του επειδή αποκάλυψε στη σύζυγό του ότι την απατά

Άγριο έγκλημα στο Ιράν: Πατέρας σκότωσε την 18χρονη κόρη του επειδή αποκάλυψε στη σύζυγό του ότι την απατά

Νεκρή από τα χέρια του ίδιου της του πατέρα έπεσε μια 18χρονη κοπέλα στο Ιράν με τις αρχές να ανακοινώνουν ότι η δολοφονία έγινε επειδή η κόρη του δράστη αποκάλυψε στη σύζυγό του και μητέρα της ότι την απατά.

Το έγκλημα σημειώθηκε στην πόλη Ισλαμσάχρ με θύμα την 18χρονη Φατεμέχ Σολτανί.

Βίντεο από κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει τη στιγμή της δολοφονικής επίθεσης του πατέρα της 18χρονης, ο οποίος της επιτέθηκε με μαχαίρι χτυπώντας την αρκετές φορές.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης η Φατεμέχ εργαζόταν σε κομμωτήριο κρυφά από την οικογένειά της καθώς φοβόταν την αντίδραση του πατέρα της

Ο πατέρας της 18χρονης, όμως, ανακάλυψε πού εργαζόταν κλείνοντας ραντεβού μέσω ενός τηλεφωνικού αριθμού που ανακάλυψε στη σελίδα της επιχείρησης στο Instagram.

Όταν η Φατεμέχ το αντιλήφθηκε, τηλεφώνησε στη μητέρα της για να την ενημερώσει αλλά εκείνη δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Ο πατέρας της 18χρονης την περίμενε στην είσοδο του κομμωτηρίου καταφέρνοντας της εκεί αρκετές μαχαιριές.

Όπως αναφέρουν, μάλιστα, ιρανικά μέσα ενημέρωσης, ο πατέρας της 18χρονης σταμάτησε μόνο όταν κάποιος διερχόμενος έβαλε τις φωνές.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος της Ελλάδας σε Χριστοδουλίδη: «Είναι μια στιγμή σημασίας για το κυπριακό ζήτημα ... Να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τη σχέση μας»

Πρόεδρος της Ελλάδας σε Χριστοδουλίδη: «Είναι μια στιγμή σημασίας για το κυπριακό ζήτημα ... Να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τη σχέση μας»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης συναντήθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνο Τασούλα, στο πρώτο ταξίδι που πραγματοποιεί το εξωτερικό μετά την ανάληψη των καθηκόντων του στο αξίωμα της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE