Η Τρ. Κύπρου θα προβεί μεθαύριο σε πληρωμή τόκου εγγυημένου ομολόγου

Η Τρ. Κύπρου θα προβεί μεθαύριο σε πληρωμή τόκου εγγυημένου ομολόγου

Η Τράπεζα Κύπρου ανακοίνωσε την πληρωμή τόκου ύψους €25.347.222, του εγγυημένου ομολόγου με κυβερνητική εγγύηση (ΚΥΠΡΕ/BOCYG) με ονομαστική αξία €500.000.000 και επιτόκιο 5%, το οποίο εκδόθηκε στις 14 Νοεμβρίου 2012.

Η πληρωμή θα πραγματοποιηθεί προς τους δικαιούχους στις 13 Νοεμβρίου 2015.

Ο τόκος αφορά την περίοδο από 14 Νοεμβρίου 2014 μέχρι τις 13 Νοεμβρίου 2015, περιλαμβανομένων των δύο ημερομηνιών.

Το εγγυημένο ομόλογο της Τράπεζας Κύπρου κρατείται εξ ολοκλήρου από την Τράπεζα και χρησιμοποιείται ως εξασφάλιση για δανεισμό από τον Μηχανισμό Παροχής Έκτακτης Ρευστότητας (ΕLA).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE