VIDEO: Διακοπή ρεύματος on air στο ΡΙΚ: Ο απίστευτος διάλογος που ακολούθησε και το «καρφί» για τις εγκαταστάσεις του καναλιού

VIDEO: Διακοπή ρεύματος on air στο ΡΙΚ: Ο απίστευτος διάλογος που ακολούθησε και το «καρφί» για τις εγκαταστάσεις του καναλιού

Μια απρόσμενη διακοπή ρεύματος δευτερολέπτων, έφερε τα «πάνω κάτω» στην πρωινή εκπομπή του ΡΙΚ, προσφέροντας ταυτόχρονα στους τηλεθεατές έναν απολαυστικό διάλογο μεταξύ των παρουσιαστών και του Αναπληρωτή Κυβερνητικού Εκπρόσωπου Γιάννη Αντωνίου.

Η διακοπή συνέβη ενόσω ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, ήταν σε ζωντανή σύνδεση, «αναγκάζοντας» τους παρουσιαστές να διαχειριστούν την κατάσταση με χιούμορ και ευρηματικότητα.

Οι παρουσιαστές δεν έχασαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν την ατμόσφαιρα και να αφήσουν ταυτόχρονα ένα "καρφί" για τις εγκαταστάσεις του κρατικού καναλιού. Ο παρουσιαστής Σταύρος Κυπριανού, με αμεσότητα, σχολίασε: «Αυτές είναι οι παρενέργειες της ηλεκτρικής διασύνδεσης του ΡΙΚ.....είναι συζήτηση που προκαλεί ηλεκτροσόκ».

Ο κ.Αντωνίου, αντιδρώντας με χιούμορ στην απρόσμενη διακοπή, απάντησε: «Νόμιζα έγινε κατάληψη». Ο παρουσιαστής, εκμεταλλευόμενος την ευκαιρία για ένα ακόμα πνευματώδες σχόλιο, ανταπάντησε: «Εγκατάλειψη θα μπορούσε να γίνει, κατάληψη όχι».

Δείτε το βίντεο (Προχωρήστε στο 13:57 λεπτό):

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύπρος - Ελλάδα: Μια θεσμοθετημένη στρατηγική συμμαχία - Η 3η Διακυβερνητική Σύνοδος στην Αθήνα και η πολιτική της σημασία

Κύπρος - Ελλάδα: Μια θεσμοθετημένη στρατηγική συμμαχία - Η 3η Διακυβερνητική Σύνοδος στην Αθήνα και η πολιτική της σημασία

Η τρίτη Διακυβερνητική Σύνοδος Κύπρου–Ελλάδας πραγματοποιείται σήμερα στην Αθήνα, υπό την προεδρία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του Πρωθυπουργού της Ελλάδας Κυριάκου Μητσοτάκη. Η φετινή Σύνοδος, που συμπίπτει με τη συμπλήρωση δύο ετών από τη θεσμοθέτηση του μηχανισμού, έρχεται να εδραιώσει μια νέα μορφή διακυβερνητικής συνεργασίας, με στόχο τον στενό συντονισμό πολιτικών, την ενίσχυση της περιφερειακής σταθερότητας και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών των δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE