Τους «τσάκωσαν» με διαρρηκτικά εργαλεία και επιθετικά όργανα - Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα

Τους «τσάκωσαν» με διαρρηκτικά εργαλεία και επιθετικά όργανα - Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα

Στο πλαίσιο αξιολόγησης πληροφορίας σχετικά με την παρουσία ύποπτων προσώπων σε περιοχή χωριού της επαρχίας Λευκωσίας, μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν χθες στη σύλληψη δύο προσώπων.

Κατά τη διάρκεια ελέγχου στο όχημα που επέβαιναν, εντοπίστηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, μεταξύ των οποίων κόπτες σιδήρου, ψαλίδια κοπής, λιβέρι και άλλα αντικείμενα, ως επίσης και επιθετικά όργανα.

Οι δύο ύποπτοι συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Τις εξετάσεις συνεχίζει ο Αστυνομικός Σταθμός Κλήρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στην Κύπρο οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες – Ξεκινούν άμεσα έρευνα για τη φονική πυρκαγιά

Στην Κύπρο οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες – Ξεκινούν άμεσα έρευνα για τη φονική πυρκαγιά

Στην Κύπρο έφτασαν οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες που αναλαμβάνουν να αξιολογήσουν τη διαχείριση της φονικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό, έπειτα από επίσημο αίτημα της Κυπριακής Δημοκρατίας προς την Ουάσινγκτον. Οι ειδικοί αναμένεται να ξεκινήσουν αμέσως το έργο τους, με επίκεντρο την ανασκόπηση των συνθηκών και την ανάλυση των αιτιών της πυρκαγιάς.