Χριστιάνα Θεοδώρου: Δεν θέλω να προσβάλω τους Λευκωσιάτες αλλά οι Λεμεσιανοί…

Χριστιάνα Θεοδώρου: Δεν θέλω να προσβάλω τους Λευκωσιάτες αλλά οι Λεμεσιανοί…

Καλεσμένη στην εκπομπή της Βασιλικής Χατζηαδάμου «Ζήσε το» ήταν το απόγευμα της Τρίτης 10/11 η ηθοποιός Χριστιάνα Θεοδώρου και μίλησε τόσο για τα επαγγελματικά της βήματα, την προσωπική της ζωή, αλλά και την μετακόμιση στη Λευκωσία από την Λεμεσό όπου διέμενε τα τελευταία χρόνια.

Η όμορφη ηθοποιός δήλωσε ότι εδώ και ένα χρόνο μετακόμισε στη Λευκωσία και βρήκε αρκετές διαφορές στους ανθρώπους των δύο πόλεων. Εντόπισε όπως είπε διαφορές στην νοοτροπία των ατόμων, αφού όπως είπε οι άνθρωποί είναι αλλιώς, κρίνοντας ότι οι Λεμεσιανοί είναι λίγο πιο θετικοί.

Δεν θέλει όπως είπε να προσβάλει τους Λευκωσιάτες  αλλά βλέπει τα πράγματα κάπως διαφορετικά.

Εξήγησε μάλιστα πως για αυτές τις διαφορές και τους πιο «ανοιχτούς» Λεμεσιανούς φταίει η θάλασσα

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

ΠτΔ: Προσεγγίζουμε την Παιδεία ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου

Προσεγγίζουμε την Παιδεία όχι ως λογιστικές πράξεις, αλλά ως επένδυση στο μέλλον της Κύπρου, διεμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, εγκαινιάζοντας στην Αθήνα παράρτημα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, παρουσία και του Πρωθυπουργού Μητσοτάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE