Στην Αθήνα μεταβαίνει ο ΠτΔ - Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα της επίσκεψής του

Στην Αθήνα μεταβαίνει ο ΠτΔ - Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα της επίσκεψής του

Στην Αθήνα μεταβαίνει αύριο το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης για να επισκεφθεί τον χώρο της διεθνούς αμυντικής έκθεσης DEFEA 2025.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα μεταβεί αρχικά, στη 1μμ, στη Hellas Sat, όπου και θα ξεναγηθεί στις εγκαταστάσεις της.

Στη 1.30μμ θα μεταβεί στον χώρο της έκθεσης DEFEA 2025 στην οποία εκτίθεται τελευταίας τεχνολογίας αμυντικος εξοπλισμός και συστήματα κυβερνοασφάλειας και θα επισκεφθεί το Περίπτερο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο οποίος θα επιστρέψει στην Κύπρο το απόγευμα της ίδιας μέρας, θα συνοδεύουν ο Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου κ. Χαράλαμπος Χαραλάμπους, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Γιάννης Αντωνίου και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΥΠΕΣ στη Βουλή: «Στην Κύπρο τις επόμενες ημέρες 10 εμπειρογνώμονες από την Αμερική - Αδυναμίες στον μηχανισμό της Πολιτικής Άμυνας»

ΥΠΕΣ στη Βουλή: «Στην Κύπρο τις επόμενες ημέρες 10 εμπειρογνώμονες από την Αμερική - Αδυναμίες στον μηχανισμό της Πολιτικής Άμυνας»

Στη συνεδρίαση των Επιτροπών Εσωτερικών, Γεωργίας και Περιβάλλοντος, που λαμβάνει χώρα αυτή τη στιγμή, τοποθετήθηκε ο Υπουργός Εσωτερικών, Κωνσταντίνος Ιωάννου.

BEST OF TOTHEMAONLINE