Ολοκληρώθηκε η συνάντηση ΠτΔ-Τατάρ – Τι συμφωνήθηκε και τι αρνήθηκε η τουρκοκυπριακή πλευρά

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση ΠτΔ-Τατάρ – Τι συμφωνήθηκε και τι αρνήθηκε η τουρκοκυπριακή πλευρά

Ολοκληρώθηκε γύρω στις 13:00 η συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη και Ερσίν Τατάρ.

«Συμφωνήσαμε για 30 κοιμητήρια που αρχίζει η αποκατάστασή τους, ο καθαρισμός, 15 στα κατεχόμενα και 15 στις ελεύθερες περιοχές»

«Έλαβα άρνηση για τρία σημεία που έθεσα στον κ. Τατάρ», σημείωσε ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Μεταξύ άλλων έθεσε το άνοιγμα οδοφράγματος για πεζούς στη Λευκωσία και έλαβε και πάλι άρνηση από τον κ. Τατάρ.

Δεν αναφέρθηκε όπως είπε στην επίσκεψη Ερντογάν στα κατεχόμενα και δεν συζητήθηκε κάτι τέτοιο.

Δείτε βίντεο από τις δηλώσεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE