«Έβρεξε» προβλήματα λίγο πριν την λήξη της κίτρινης προειδοποίησης – Μετά τη Λεμεσό, χωρίς ρεύμα 10 χωριά στην Πάφο

«Έβρεξε» προβλήματα λίγο πριν την λήξη της κίτρινης προειδοποίησης – Μετά τη Λεμεσό, χωρίς ρεύμα 10 χωριά στην Πάφο

Έληξε η διακοπή ρεύματος στη Λεμεσό, άρχισε όμως στην Πάφο.

Η κακοκαιρία «έριξε» το ρεύμα σε 10 συνολικά χωριά της επαρχίας.

Δείτε λίστα

ΝΕΟΤΕΡΟ: Επιδιορθώθηκε βλάβη στην ηλεκτροδότηση χωριών Λεμεσού και Πάφου λέει η ΑΗΚ

Επιδιορθώθηκε, από συνεργεία της ΑΗΚ, η βλάβη που υπέστη, λόγω πτώσης κεραυνών, το σύστημα μέσης τάσης χωριών στις επαρχίες Λεμεσού και Πάφου, με αποτέλεσμα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση σε συνολικά 11 κοινότητες των δύο επαρχιών.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ η εκπρόσωπος Τύπου της ΑΗΚ Χριστίνα Παπαδοπούλου, η βλάβη στο σύστημα μέσης τάσης στην επαρχία Λεμεσού, που σημειώθηκε στις 12.45 και επιδιορθώθηκε γύρω στις 14.30, είχε ως αποτέλεσμα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση των χωριών Τριμίκλινης, Καλό Χωριό, Λουβαρά και Άγιος Μάμας.

Η βλάβη στην επαρχία Πάφου που σημειώθηκε στις 15.00 και επιδιορθώθηκε στις 17.00, επηρέασε την ηλεκτροδότηση των κοινοτήτων Πολέμι, Στρουμπί, Άγιος Δημητριανός, Κρήτου Μαρότου, Γιόλου, Σίμου και Λετύμπου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μεταβαίνει στη Νίκαια ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Το πρόγραμμα και οι συναντήσεις του στη Γαλλία

Μεταβαίνει στη Νίκαια ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Το πρόγραμμα και οι συναντήσεις του στη Γαλλία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί για τη Νίκαια της Γαλλίας, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες της 3ης Διεθνούς Διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς (UNOC3).

BEST OF TOTHEMAONLINE