Έπιασε τιμόνι τύφλα στο μεθύσι - Κατέληξε με χειροπέδες 26χρονος

Έπιασε τιμόνι τύφλα στο μεθύσι - Κατέληξε με χειροπέδες 26χρονος

Υπό κράτηση τέθηκε 26χρονος στην Πάφο το βράδυ του Σαββάτου, 3 Μαΐου 2025, μετά από άρνησή του να υποβληθεί σε τελικό έλεγχο αλκοόλης.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 20:15, μέλη της Ομάδας Ζ της Τροχαίας Πάφου εντόπισαν τον 26χρονο σταθμευμένο στην οδό Νέστωρος, με τη μηχανή του οχήματός του σε λειτουργία. Ο οδηγός υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης, με ένδειξη 111mg%, υπερβαίνοντας κατά πολύ το επιτρεπόμενο όριο των 22mg%.

Κατόπιν, οι αστυνομικοί του ζήτησαν να προβεί σε τελικό έλεγχο αλκοόλης, αίτημα το οποίο ο 26χρονος αρνήθηκε να ικανοποιήσει. Ως αποτέλεσμα, συνελήφθη βάσει της αυτόφωρης διαδικασίας για το αδίκημα της άρνησης παροχής εκπνοής και τέθηκε υπό κράτηση.

Οι έρευνες συνεχίζονται από την Τροχαία Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στο μικροσκόπιο οι οικονομικές διαφορές του ζευγαριού – Σε κρίσιμη κατάσταση η 46χρονη μετά τα πυρά του συζύγου της

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στο μικροσκόπιο οι οικονομικές διαφορές του ζευγαριού – Σε κρίσιμη κατάσταση η 46χρονη μετά τα πυρά του συζύγου της

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία από την πρωτοφανή οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε το πρωί της Τρίτης στα Πολεμίδια, με έναν 55χρονο Αστυνομικό αστυνομικό να πυροβολεί με το υπηρεσιακό του όπλο την 46χρονη σύζυγο του και στη συνέχεια να βάζει τέρμα στη ζωή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE