Ξέσπασε φωτιά σε εγκαταλελειμμένο κτήριο - Εκτεταμένες ζημιές στην ξύλινη οροφή

Ξέσπασε φωτιά σε εγκαταλελειμμένο κτήριο - Εκτεταμένες ζημιές στην ξύλινη οροφή

Φωτιά εκδηλώθηκε σε εγκαταλελειμμένο κτήριο στη Δρούσεια το βράδυ της Παρασκευής προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές στην ξύλινη οροφή του προτού πριν την κατάσβεσή της από την Πυροσβεστική.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε γύρω στις 20:00.

Από τη φωτιά, η οποία κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στην ξύλινη οροφή του κτιρίου.

Η σκηνή τέθηκε υπό φρούρηση, για διενέργεια εξετάσεων το πρωί σήμερα, από Αστυνομία και Πυροσβεστική Υπηρεσία, για να εξακριβωθούν τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Πόλης Χρυσοχούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE