Σύλληψη δυο 16χρονων για πετροβολισμό περιπολικού στη Λεμεσό

Σύλληψη δυο 16χρονων για πετροβολισμό περιπολικού στη Λεμεσό

Στη σύλληψη δυο 16χρονων προχώρησε η Αστυνομία, την Παρασκευή, σε σχέση με την πρόκληση ζημιών σε περιπολικό, μετά από πετροβολισμό, από ομάδα νεαρών, την Μεγάλη Πέμπτη, στη Λεμεσό.

Το περιστατικό σημειώθηκε αργά το απόγευμα της 17ης Απριλίου, όταν λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για συγκέντρωση περίπου 20 ατόμων σε περιοχή της Λεμεσού, τα οποία είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κουκούλες και φέρονται να είχαν ανάψει φωτιά.

Μόλις τα μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στο σημείο οι νεαροί τράπηκαν σε φυγή, σε διάφορους δρόμους της περιοχής, ενώ κατά τη διάρκεια της περιπολίας, κάποια πρόσωπα έριξαν πέτρες εναντίον του περιπολικού οχήματος, με αποτέλεσμα να προκληθούν σε αυτό ζημιές.  

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον των δυο 16χρονων, οι οποίοι συνελήφθηκαν σήμερα, δυνάμει δικαστικού εντάλματος.

Αύριο αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον δικαστηρίου σε σχέση με υπόθεση που αφορά συνωμοσία προς διάπραξη πλημμελήματος και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE