Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό
Νεκρός εντοπίστηκε 27χρονος άνδρας από τη Συρία σε οικία στον Ύψωνα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου (7/6).
Όπως αναφέρει το Sky News, ενώ τα προσωπικά επιχειρήματα του Δούκα του Σάσεξ ήταν «δυνατά και συγκινητικά», κατέληξε στο συμπέρασμα, έχοντας μελετήσει τις λεπτομέρειες της υπόθεσης, ότι «δεν θα μπορούσα να πω ότι το αίσθημα παραπόνου του Δούκα μεταφράστηκε σε νομικό επιχείρημα για την αμφισβήτηση της απόφασης Ravec».
Υπενθυμίζεται ότι η σημερινή έφεση αφορούσε το κατά πόσον η Ravec, η Εκτελεστική Επιτροπή για την Προστασία των Βασιλικών Ομάδων και των Δημόσιων Προσώπων, είχε κάνει σφάλμα διαδικασίας κατά την αξιολόγηση της άρσης της πρόσθετης προστασίας του Πρίγκιπα Χάρι.
«Το συμπέρασμα, κατά την κρίση μου, με το οποίο συμφώνησαν οι συνάδελφοί μου Λόρδος Δικαστής Μπιν και Λόρδος Δικαστής Έντιθ, ήταν ότι η έφεση του Δούκα του Σάσεξ θα απορριφθεί», προσθέτει ο Σερ Βος.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις