Υπό κράτηση ο 20χρονος που απείλησε την πρώην σύντροφο του - Της ζήτησε 20 χιλιάδες ευρώ

Υπό κράτηση ο 20χρονος που απείλησε την πρώην σύντροφο του - Της ζήτησε 20 χιλιάδες ευρώ

Διάταγμα τριήμερης προσωποκράτησης εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 27χρονου, ο οποίος φέρεται να απείλησε την πρώην σύντροφο του, ζητώντας χρηματικό ποσό 20 χιλιάδων ευρώ.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, όπως κατήγγειλε 20χρονη, μεταξύ 24 και 29 Απριλίου, ο 27χρονος την απείλησε και απαίτησε να του δώσει χρηματικό ποσό 20 χιλιάδων ευρώ, για διάφορα έξοδα τα οποία προέκυψαν κατά τη διάρκεια του δεσμού τους.

Ο ύποπτος συνελήφθηκε με δικαστικό ένταλμα και σήμερα παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο διέταξε την κράτηση του για περίοδο τριών ημερών.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Κυπριακό σε οριακή καμπή: Νίκος Χριστοδουλίδης και Αντόνιο Γκουτέρες συναντώνται στις Βρυξέλλες - Προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό παραμένει εγκλωβισμένο σε παρατεταμένη στασιμότητα, η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδης με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες σήμερα στις Βρυξέλλες, αποκτά χαρακτήρα πέραν του τυπικού. Πρόκειται για μια πολιτική κίνηση με σαφή στόχευση: να επαναφέρει το Κυπριακό σε τροχιά ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, σε μια περίοδο όπου το αδιέξοδο παγιώνεται και οι αποκλίσεις βαθαίνουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE