Υπό κράτηση ο 20χρονος που απείλησε την πρώην σύντροφο του - Της ζήτησε 20 χιλιάδες ευρώ

Υπό κράτηση ο 20χρονος που απείλησε την πρώην σύντροφο του - Της ζήτησε 20 χιλιάδες ευρώ

Διάταγμα τριήμερης προσωποκράτησης εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 27χρονου, ο οποίος φέρεται να απείλησε την πρώην σύντροφο του, ζητώντας χρηματικό ποσό 20 χιλιάδων ευρώ.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, όπως κατήγγειλε 20χρονη, μεταξύ 24 και 29 Απριλίου, ο 27χρονος την απείλησε και απαίτησε να του δώσει χρηματικό ποσό 20 χιλιάδων ευρώ, για διάφορα έξοδα τα οποία προέκυψαν κατά τη διάρκεια του δεσμού τους.

Ο ύποπτος συνελήφθηκε με δικαστικό ένταλμα και σήμερα παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο διέταξε την κράτηση του για περίοδο τριών ημερών.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα διερευνηθούν τα πάντα» – Η πρώτη αντίδραση της Κυβέρνησης για την τραγωδία

«Θα διερευνηθούν τα πάντα» – Η πρώτη αντίδραση της Κυβέρνησης για την τραγωδία

Με γραπτή δήλωση, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης εκφράζει τη βαθιά θλίψη της Κυβέρνησης για την τραγωδία στη Γερμασόγεια, με την κατάρρευση πολυκατοικίας και την απώλεια ανθρώπινων ζωών, τονίζοντας παράλληλα ότι η Πολιτεία θα σταθεί δίπλα στις οικογένειες των θυμάτων και θα προχωρήσει σε πλήρη διερεύνηση των αιτίων.

BEST OF TOTHEMAONLINE