Kαταζητούμενος για διάρρηξη και κλοπή φέρεται να άναβε φωτιές σε κάδους - Στο κελί για τέσσερις μέρες

Kαταζητούμενος για διάρρηξη και κλοπή φέρεται να άναβε φωτιές σε κάδους - Στο κελί για τέσσερις μέρες

Έναν 47χρονο, ο οποίος φέρεται να άναβε φωτιές σε κάδους σκουπιδιών επί της οδού Αγίας Φυλάξεως, συνέλαβε η Αστυνομία, την Πέμπτη, στη Λεμεσό. Διαπιστώθηκε ότι εναντίον του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για διάρρηξη και κλοπή.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, μέλη της ΑΔΕ Λεμεσού συνέλαβαν τον 47χρονο, μετά από πληροφορία για άναμμα φωτιάς σε κάδους σκουπιδιών, οπόταν διαπιστώθηκε ότι εναντίον του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για διάρρηξη κατοικίας και κλοπή, που διαπράχθηκε στις 27 Μαρτίου, από όπου κλάπηκε ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Ο ύποπτος παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού και εναντίον του εξασφαλίστηκε διάταγμα προσωποκράτησης για τέσσερεις μέρες.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει εξετάσεις

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σκηνές χάους στο Λος Άντζελες: Διαδηλωτές καίνε αυτοκίνητα, η Εθνοφρουρά απαντά με πλαστικές σφαίρες, σε ετοιμότητα 500 πεζοναύτες

Σκηνές χάους στο Λος Άντζελες: Διαδηλωτές καίνε αυτοκίνητα, η Εθνοφρουρά απαντά με πλαστικές σφαίρες, σε ετοιμότητα 500 πεζοναύτες

Έκρυθμη παραμένει η κατάσταση στους δρόμους του Λος Άντζελες, μετά από τρεις ημέρες ταραχών κατά των μαζικών συλλήψεων παράτυπων μεταναστών από την κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ. Οι διαμαρτυρίες συνεχίζονται στους δρόμους, παρά τα χημικά και τις πλαστικές σφαίρες που έριξε η Εθνοφρουρά, κι ενώ περίπου 500 πεζοναύτες βρίσκονται σε ετοιμότητα για να επέμβουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE