Την «πλήρωσε» ο 20χρονος οπαδός της Ομόνοιας – Προσπάθησε να… δραπετεύσει!

Την «πλήρωσε» ο 20χρονος οπαδός της Ομόνοιας – Προσπάθησε να… δραπετεύσει!

Ο 20χρονος προσπάθησε να περάσει φωτοβολίδες στον αγώνα Ομόνοιας – ΑΠΟΕΛ, συνελήφθη και του απαγορεύτηκε η είσοδος από τους αθλητικούς χώρους.

Επιμέλεια: Τάσος Χριστοδούλου

Συγκεκριμένα, ο νεαρός οπαδός της Ομόνοιας κουβαλούσε σε τσάντα ώμου με δυο φωτοβολίδες, όταν εντοπίστηκε από αστυνομικό έξω από το ΓΣΠ.

Στην προσπάθεια του να αποφύγει την σύλληψη άρχισε να τρέχει ώστε να εισέλθει στο γήπεδο χωρίς όμως να τα καταφέρει αφού τον ακινητοποίησε άλλος αστυνομικός.

Τελικά συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση περνώντας το βράδυ στο κελί.

Ο 20χρονος παρουσιάστηκε την Τρίτη (10/11), στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας όπου κατηγορήθηκε για παράνομη κατοχή εκρηκτικών υλών, παραδεχόμενος όλες τις κατηγορίες.

Το Δικαστήριο του επέβαλε τον αποκλεισμό του από όλους τους αθλητικούς χώρους, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης που θα γίνει στις 24 Δεκεμβρίου.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

Η εβδομάδα που πέρασε, ίσως αποδειχθεί η πιο καθοριστική από την ημέρα που κυκλοφόρησε το βιβλίο «Κράτος Μαφία», του Μακάριου Δρουσιώτη και αυτό επειδή για πρώτη φορά, η υπόθεση μεταφέρεται ολοκληρωμένα από το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στο επίπεδο των θεσμικών αποφάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE