Στα μαύρα η Λεμεσός: Απεβίωσε ο ιδιοκτήτης πασίγνωστου και ιστορικού εστιατορίου - Δείτε φωτογραφία

Στα μαύρα η Λεμεσός: Απεβίωσε ο ιδιοκτήτης πασίγνωστου και ιστορικού εστιατορίου - Δείτε φωτογραφία

Θλίψη σκόρπισε στη Λεμεσό η είδηση του θανάτου του Sam Eid, ιδρυτή του ιστορικού «Sam’s Food» στη λεωφόρο Μακαρίου.

Η είδηση του θανάτου του Σαμ Έιντ, σκόρπισε την θλίψη τόσο στην οικογένεια και στους οικείους του, αλλά και σε όσους τον ήξεραν ή συνεργάστηκαν μαζί του.

Ο Σαμ Έιντ υπήρξε μια εμβληματική φυσιογνωμία της τοπικής γαστρονομικής σκηνής και ήταν ιδιαίτερα γνωστός για τον διάσημο γύρο του.

Αξίζει να αναφερθεί ότι, το «Sam’s Food» κατέχει δύο φορές το ρεκόρ Γκίνες για τον μεγαλύτερο γύρο στον κόσμο.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

«Με λύπη ενημερώνουμε την εκλεκτή πελατεία μας πως ο αγαπημένος μας Sam Eid απεβίωσε χθες 30.04.2025.

Το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό εις μνήμη του αγαπημένου μας Σαμ.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Επίσκεψη στην Κίνα στις αρχές του 2027 για ενίσχυση των διμερών μας σχέσεων

ΠτΔ: Επίσκεψη στην Κίνα στις αρχές του 2027 για ενίσχυση των διμερών μας σχέσεων

Στην περαιτέρω ενίσχυση της στρατηγικής συνεργασίας Κύπρου – Κίνας, αναφέρθηκαν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Αντιπρόεδρος της Κίνας κ. Χαν Τζενγκ, σε συνάντηση που είχαν, στη Νέα Υόρκη.