Έμπλεξε νεαρός: Τον ανέκοψαν για έλεγχο και εντόπισαν από κάνναβη και κοκαΐνη μέχρι LSD
Μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών (ΥΚΑΝ) ανέκοψαν χθες βράδυ στην Πάφο για έλεγχο όχημα, στο οποίο επέβαιναν τρία πρόσωπα.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Χειροπέδες σε τρεις νεαρούς για τα επεισόδια του Μ. Σαββάτου στα Λειβάδια – Τους έκαψε μαρτυρία
Διερευνάται υπόθεση που αφορά συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, οχλαγωγία, επίθεση εναντίον οργάνου της τάξεως, κατοχή επιθετικών οργάνων και παράνομη κατοχή εκρηκτικών υλών.
Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, Χριστόδουλο Κόνσολο, ύστερα από εξετάσεις και αξιολόγηση πληροφοριών σχετικά με τα επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου στα Λειβάδια της επαρχίας Λάρνακας, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίων των τριών νεαρών.
Μετά από εξετάσεις, τα τρία πρόσωπα συνελήφθησαν δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων το απόγευμα της Τετάρτης 30 Απριλίου, τέθηκαν υπό κράτηση, και σήμερα οδηγήθηκαν ενώπιον Δικαστηρίου, ενώ για την ίδια υπόθεση καταζητείται ακόμα ένας νεαρός ηλικίας 17 ετών. Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις