Πίσω από τα σίδερα, προσωρινά, οι τρεις νεαροί για τα επεισόδια στα Λειβάδια το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου

Πίσω από τα σίδερα, προσωρινά, οι τρεις νεαροί για τα επεισόδια στα Λειβάδια το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα, Πέμπτη διάταγμα κράτησης για 4 ημέρες εναντίον τριών νεαρών ηλικίας 15, 16 και 17 ετών, κατοίκων Λάρνακας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με τα επεισόδια στα Λειβάδια το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου.

Διερευνάται υπόθεση που αφορά συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, οχλαγωγία, επίθεση εναντίον οργάνου της τάξεως, κατοχή επιθετικών οργάνων και παράνομη κατοχή εκρηκτικών υλών.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, Χριστόδουλο Κόνσολο, ύστερα από εξετάσεις και αξιολόγηση πληροφοριών σχετικά με τα επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου στα Λειβάδια της επαρχίας Λάρνακας, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίων των τριών νεαρών.

Μετά από εξετάσεις, τα τρία πρόσωπα συνελήφθησαν δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων το απόγευμα της Τετάρτης 30 Απριλίου, τέθηκαν υπό κράτηση, και σήμερα οδηγήθηκαν ενώπιον Δικαστηρίου, ενώ για την ίδια υπόθεση καταζητείται ακόμα ένας νεαρός ηλικίας 17 ετών. Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Το παρών τους στο 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, θα δώσουν στις επτά απόψε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE