Διαμελισμένος ισλαμιστής αυτοκτονίας επιζεί και ζητά τις «παρθένες» του! (VIDEO-Σκληρές εικόνες)

Διαμελισμένος ισλαμιστής αυτοκτονίας επιζεί και ζητά τις «παρθένες» του! (VIDEO-Σκληρές εικόνες)

Ένας τζιχαντιστής της ISIS αποτυγχάνει σε επίθεση αυτοκτονίας στην Υεμένη καθώς από κάποιο λάθος, η βόμβα με την οποία είχε ζωστεί, σκάει νωρίτερα τη στιγμή που οδηγούσε μια μοτοσικλέτα.

Ο ισλαμιστής θα κοπεί κυριολεκτικά στα δύο.

Ένας άνθρωπος φωνάζει «είναι από ISIS» και ζητάει «τις παρθενές» που του έχει υποσχεθεί ο Μωάμεθ αλλά και οι οπλαρχηγοί της οργάνωσης.
Αντί όμως για παρθένες και ουρί του παραδείσου, βιώνει την κόλαση του διαμελισμού.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πλήρης ρήξη Ανδρέα Αποστόλου-ΕΔΕΚ: Η δημόσια καταγγελία, τα ερωτηματικά και τα σενάρια

Πλήρης ρήξη Ανδρέα Αποστόλου-ΕΔΕΚ: Η δημόσια καταγγελία, τα ερωτηματικά και τα σενάρια

Έκπληξη προκάλεσε στην ΕΔΕΚ η αιφνιδιαστική αποχώρηση του βουλευτή Λάρνακας Ανδρέα Αποστόλου, ο οποίος ανακοίνωσε μέσω προσωπικής ανάρτησης στα κοινωνικά δίκτυα ότι δεν ανήκει πλέον στο κόμμα. Ο κ. Αποστόλου, πρώην στέλεχος της Συμμαχίας Πολιτών, κατήγγειλε εμμέσως την ηγεσία της ΕΔΕΚ, ισχυριζόμενος ότι ουσιαστικά τον έθεσαν εκτός κόμματος, αποκλείοντάς τον από την ηγεσία χωρίς διάλογο.