Νύχτα εμπρησμών σε Λεμεσό και Λάρνακα – Το ένα πήρε μπουρλότο έξω από την οικία του ιδιοκτήτη

Νύχτα εμπρησμών σε Λεμεσό και Λάρνακα – Το ένα πήρε μπουρλότο έξω από την οικία του ιδιοκτήτη

Δυο εμπρησμούς αυτοκινήτων ο ένας στην Λεμεσό και ο άλλος της Λάρνακα σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Τετάρτης 11/11.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου της Αστυνομίας, λίγο μετά τα μεσάνυκτα σήμερα έγινε αντιληπτή πυρκαγιά σε αυτοκίνητο ιδιοκτησία 54χρονης ενώ αυτό βρισκόταν σταθμευμένο και κλειδωμένο έξω από την οικία της στη Λεμεσό.

Η φωτιά η οποία κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στο αυτοκίνητο, η αξία των οποίων δεν έχει ακόμη υπολογιστεί.

Σύμφωνα με τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν στη σκηνή, η φωτιά φαίνεται να τέθηκε κακόβουλα με τη χρήση εύφλεκτης ύλης.

Περαιτέρω εξετάσεις θα διενεργηθούν σήμερα το πρωί από το ΤΑΕ Λεμεσού.

Την ίδια ώρα στην Λάρνακα γύρω στις 5:10 π.μ αυτοκίνητο ιδιωτικής εταιρείας τυλίχθηκε στις φλόγες και κάηκε ολοσχερώς προκαλώντας ζημιές σε διπλανό όχημα.

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

Σήμερα έχουμε απέναντί μας έναν αντίπαλο, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την Τουρκία των προηγούμενων ετών, δήλωσε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά την παρουσίαση την Παρασκευή του προϋπολογισμού του Υπουργείου στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, επισημαίνοντας ταυτόχρονα πως βρισκόμαστε υπό υπαρξιακή απειλή και από την Κυπριακή Δημοκρατία υπάρχει καθημερινή προσπάθεια αντιμετώπισης της κατάστασης.

BEST OF TOTHEMAONLINE