Λευκωσία: 20 χρόνια φυλακή στον πα-τέρα που βίαζε την κόρη του! Κατέρρευσε και έβαλε τα κλάματα!

Λευκωσία: 20 χρόνια φυλακή στον πα-τέρα που βίαζε την κόρη του! Κατέρρευσε και έβαλε τα κλάματα!

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν ο πατέρας επιχείρησε να βιάσει και τη μικρή του κόρη - Ο δράστης στο άκουσμα της ποινής κατέρρευσε και έβαλε τα κλάματα

Ποινή κάθειρξης 20 χρόνων επέβαλε το Κακουργιοδικείο Λευκωσίας σε 40χρονο ο οποίος επί πέντε χρόνια βίαζε την κόρη του.
Το κορίτσι είναι σήμερα 17 ετών και όπως κατήγγειλε την βίαζε ο πατέρας της από τα 12. Αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της παρά τις απειλές που δεχόταν όταν διαπίστωσε ότι ο πατέρας είχε επιχειρήσει να βιάσει και τη μικρή της αδελφή. 

Πρόκειται για μια από τις βαρύτερες ποινές που έχουν επιβληθεί από κυπριακό δικαστήριο σε υπόθεση βιασμού. Ο δράστης στο άκουσμα της ποινής κατέρρευσε και έβαλε τα κλάματα.

Μετά τη καταδίκη του μεταφέρθηκε στις Κεντρικές Φυλακές όπου κρατείται σε ειδική πτέρυγα για σκοπούς προστασίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές για την εκτελεστική εξουσία στο θέμα της ΑΤΑ, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφέροντας πως η απόφαση των εργοδοτικών οργανώσεων ν’ απορρίψουν το προσχέδιο μόνιμης συμφωνίας για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή της κυβέρνησης «σίγουρα δεν είναι θετική». Ωστόσο, δεν θέλησε ν’ αποκαλύψει ποιες είναι αυτές ο επιλογές, ενώ σημείωσε πως  το κείμενο που διαβάστηκε την Κυριακή στις εργοδοτικές οργανώσεις ήταν το ίδιο με αυτό στις συντεχνίες τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE