Βγήκαν τα μαχαίρια στα αντρικά καλλιστεία! Γιατί κράζει τους κοντούς ο διαγωνιζόμενος που κόπηκε; (ΦΩΤΟ)

Βγήκαν τα μαχαίρια στα αντρικά καλλιστεία! Γιατί κράζει τους κοντούς ο διαγωνιζόμενος που κόπηκε; (ΦΩΤΟ)

Είδαμε το βράδυ της Δευτέρας την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του διαγωνισμού ομορφιάς για άντρες και όπως φαίνεται το Sigma έχει κάθε λόγο να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.

Γράφει ο Στέφανος Χαραλάμπους – Lifestyle Editor

Τα τιτιβίσματα που διαβάσαμε στο Twitter έκαναν αίσθηση, αλλά μεγαλύτερη εντύπωση μας έκανε η ανάρτηση στο Facebook του γνωστού tattooist από τη Λευκωσία, που δεν πέρασε στην επόμενη φάση, μιας και όπως δήλωσε στο Preview Room, είχε πάει για την εμπειρία.

Ίσως να του άφησε όμως κάποια πικρία η όλη φάση και με ειρωνικό, ομολογουμένως, υφάκι, έκραξε «τους μισούς» όπως γράφει διαγωνιζόμενους, που ήταν… κοντοί!

Διαβάστε τι ακριβώς γράφει ο Σάββας:

Πάντως η παρουσία του στο casting ήταν αρκετή, έτσι ώστε να «πέσει» και η πρόταση για συνεργασία από το πρακτορείο «DIVA».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Τη θέση ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να εμπλακεί σε προεκλογική εκστρατεία, παρά την κριτική που δέχεται από κόμματα για παροχολογία και για τα κυριακάτικα βίντεο του Προέδρου της Δημοκρατίας, διατύπωσε τη Δευτέρα ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Υπογράμμισε πως υπάρχουν σοβαρά ζητήματα που απαιτούν κυβερνητική προσοχή, με πρώτο το Κυπριακό, καθώς και θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης και μεταρρυθμίσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE