Σε εξέλιξη επιχείρηση εντοπισμού τουρίστα στην Πάφο – Λείπει από το σκάφος του

Σε εξέλιξη επιχείρηση εντοπισμού τουρίστα στην Πάφο – Λείπει από το σκάφος του

Επιχείρηση εντοπισμού τουρίστα που λείπει από το σκάφος του στην Πάφο συντονίζει το ΚΣΕΔ.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΚΣΕΔ, κατά τις απογευματινές ώρες της 22ης Απριλίου 2025, το Κέντρο ενεργοποίησε το Εθνικό Σχέδιο Ε-Δ ΝΕΑΡΧΟΣ κατόπιν λήψης πληροφορίας, η οποία αφορούσε σε αγνοούμενο άτομο στη θαλάσσια περιοχή κόλπου Χρυσοχούς, που επέβαινε σε ενοικιαζόμενο ταχύπλοο σκάφος.

Για τη διερεύνηση του περιστατικού κινητοποιήθηκαν άμεσα σκάφη της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας, ελικόπτερο της Εθνικής Φρουράς και της Αστυνομίας, τα οποία μέχρι στιγμής δεν εντόπισαν το αγνοούμενο άτομο.

Η επιχείρηση θα συνεχιστεί κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ιστορική» η σύνοδος ΕΣ: Άγγιξαν το θέμα της προσιτής στέγης για πρώτη φορά - Έδωσε το στίγμα της Κύπρου για Γάζα, άμυνα και πράσινη μετάβαση

ΠτΔ: «Ιστορική» η σύνοδος ΕΣ: Άγγιξαν το θέμα της προσιτής στέγης για πρώτη φορά - Έδωσε το στίγμα της Κύπρου για Γάζα, άμυνα και πράσινη μετάβαση

Σαφές στίγμα για τις θέσεις της Κύπρου στα ζητήματα της Μέσης Ανατολής, της ευρωπαϊκής άμυνας, της ανταγωνιστικότητας και της κοινωνικής πολιτικής έδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις μετά τη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, χαρακτηρίζοντάς την ιστορική, καθώς “για πρώτη φορά συζητήθηκε το θέμα της στέγασης σε αυτό το επίπεδο”.

BEST OF TOTHEMAONLINE