Αβέρωφ Νεοφύτου: «Το παραδέχομαι, τα πήραμε από την Focus αλλά δεν θα το ξανακάνουμε..»

Αβέρωφ Νεοφύτου: «Το παραδέχομαι, τα πήραμε από την Focus αλλά δεν θα το ξανακάνουμε..»

Ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου παραδέχτηκε ότι το κόμμα του δέχτηκε χρηματοδότηση από την Focus.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Συγκεκριμένα σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό «Plus» και την εκπομπή «Επίκαιρα» του Μανώλη Καλαντζή που θα μεταδοθεί απόψε, ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ ερωτηθείς για την χρηματοδότηση από την Focus είπε χαρακτηριστικά, «πήραμε μια χρηματοδότηση από την Focus και με πολλή ειλικρίνεια το είπαμε, όπως και άλλα κόμματα. Να συνεχίσουμε τις υποκρισίες; Να κάνουμε κάποιες παραδοχές. Για δεκαετίες το πολιτικό σύστημα τα κόμματα οι προεκλογικές εκστρατείες χρηματοδοτούντο χωρίς διαφάνεια», σημείωσε.

Ο κ. Νεοφύτου επίσης παραδέχτηκε ότι πέραν των εισφορών που έγιναν από τον κ. Ζολώτα και την Focus προς τον ΔΗΣΥ, ένα ποσό γύρω στις 50 χιλιάδες ευρώ χρησιμοποιήθηκαν για να πληρωθούν αεροπορικά εισιτήρια φοιτητών στις Προεδρικές εκλογές του 2008.

Όπως συμπλήρωσε, κάτι τέτοιο δεν θα επαναληφθεί αφού πλέον έχουμε γίνει ένα σύγχρονο κράτος και δεν χρειάζεται η κάθοδος των φοιτητών στην Κύπρο για να μπορούν να ψηφίσουν.

Την ίδια ώρα εξαπέλυσε βολές κατά των μικρότερων κομμάτων διερωτώμενος από που βρίσκουν τα λεφτά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα μακρά τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, κατόπιν πρωτοβουλίας του τελευταίου, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών επι των γεωπολιτικών εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE