Πάπας Φραγκίσκος: Σκοτεινός θα παραμείνει τη Δευτέρα το βρέδυ ο πύργος του Άιφελ

Πάπας Φραγκίσκος: Σκοτεινός θα παραμείνει τη Δευτέρα το βρέδυ ο πύργος του Άιφελ

Ο πύργος του Άιφελ θα παραμείνει σκοτεινός το σημερινό βράδυ σε ένδειξη τιμής προς το πάπα Φραγκίσκο, ο θάνατος του οποίου ανακοινώθηκε σήμερα από το Βατικανό.

Η δήμαρχος του Παρισιού Αν Ινταλγκό, στη σχετική ανακοίνωση, επισημαίνει ότι θα προτείνει μία τοποθεσία της γαλλικής πρωτεύουσας να πάρει το όνομά του.

Όπως αναφέρει στη δήλωσή της η Ινταλγκό τιμά την προσήλωσή του Φραγκίσκου «σε μία εκκλησία που τείνει το χέρι προς τους πιο ευάλωτους», τη βούλησή του να θέσει «την οικολογία στο κέντρο των πνευματικών και κοινωνικών ανησυχιών» και τις εκκλήσεις του για «την υποδοχή των προσφύγων».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Περίπου από τις 2:00 μ.μ. του Σαββάτου και έπειτα αποκαταστάθηκε η ομαλότητα στην ζώνη κατάπαυσης του πυρός στην περιοχή της κοινότητας Δένειας, όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου, Χαράλαμπος Αλεξάνδρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE