Άλλη μια οικογένεια ντύθηκε στα μαύρα εξαιτίας του θεσμού της Λαμπρατζιάς – Εικόνες από το σημείο

Άλλη μια οικογένεια ντύθηκε στα μαύρα εξαιτίας του θεσμού της Λαμπρατζιάς – Εικόνες από το σημείο

Οι νεαροί φαίνεται να επιχειρούσαν να στήσουν την πυραμίδα της πυρκαγιάς όπου στη μέση βρισκόταν μεγάλη δοκός όπου τοποθετείται ο Ιούδας.

Η δοκός φαίνεται να γλίστρησε και να χτύπησε τον 22χρονο στο κεφάλι. Ο νεαρός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με το επιτόπιο ρεπορτάζ της Κλειώ Βούρκου του ALPHA Κύπρου, η δοκός φαίνεται να ήταν πάσσαλος της ΑΗΚ. Στο σημείο έσπευσε και συνεργείο της ΑΗΚ για να παραλάβει δύο πασσάλους, ένας εκ των οποίων χτύπησε τον νεαρό.

Η σκηνή έχει αποκλειστεί από μέλη της αστυνομίας, η οποία συνεχίζει τις έρευνες για τον τρόπο που επήλθε ο θάνατος.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θανατηφόρο τροχαίο: Υπέκυψε στα τραύματά της 71χρονη γυναίκα - Τι κατέδειξε η νεκροτομή της

Θανατηφόρο τροχαίο: Υπέκυψε στα τραύματά της 71χρονη γυναίκα - Τι κατέδειξε η νεκροτομή της

Η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες θανατηφόρας οδικής σύγκρουσης, που σημειώθηκε στις 20 Οκτωβρίου 2025, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο γυναίκας ηλικίας 71 ετών.

BEST OF TOTHEMAONLINE