Η Κύπρος ως πυλώνας σταθερότητας: Οι προτάσεις για τη Γάζα και ο νέος ρόλος της στη Μέση Ανατολή
Η παρουσία της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Σύνοδο του Σαρμ Ελ Σέιχ για το «Σχέδιο Ειρήνης» στη Μέση Ανατολή, δεν ήταν τυπική.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Τραγωδία πριν τον Καλό Λόγο – Νεκρός νεαρός από πτώση πασσάλου καθώς έστηναν τη λαμπρατζιά – Οι πρώτες πληροφορίες
Η δοκός φαίνεται να γλίστρησε και να χτύπησε τον 22χρονο στο κεφάλι. Ο νεαρός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Τραγωδία στον Στρόβολο: Στην δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου 22χρονου
Σύμφωνα με το επιτόπιο ρεπορτάζ της Κλειώ Βούρκου του ALPHA Κύπρου, η δοκός φαίνεται να ήταν πάσσαλος της ΑΗΚ. Στο σημείο έσπευσε και συνεργείο της ΑΗΚ για να παραλάβει δύο πασσάλους, ένας εκ των οποίων χτύπησε τον νεαρό.
Η σκηνή έχει αποκλειστεί από μέλη της αστυνομίας, η οποία συνεχίζει τις έρευνες για τον τρόπο που επήλθε ο θάνατος.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις