Μεγάλη απώλεια - «Έφυγε» από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»

Μεγάλη απώλεια - «Έφυγε» από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»

Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την Ομόνοια - Έφυγε σήμερα από τη ζωή ο Μιχαλάκης Κυριάκου, γνωστός σε όλους μας ως ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ».

Ο Μιχαλάκης υπήρξε πιστός στρατιώτης του Συλλόγου μας, τον οποίο υπηρέτησε για 26 χρόνια. Το 1992 είχε εκλεγεί ως ανεξάρτητος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας, το οποίο υπηρέτησε σε αυτό το πόστο μέχρι το 1996 όταν προσλήφθηκε ως Εκτελεστικός Γραμματέας και παρέμεινε σε αυτήν τη θέση μέχρι τη συνταξιοδότησή του, το 2009. Μέχρι το 2018 ήταν ο Γυμνασίαρχος σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση στο ThemaSports.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιράν: Ηγεσία «φάντασμα» υπό το σφυροκόπημα ΗΠΑ-Ισραήλ – Γιατί το καθεστώς δεν καταρρέει παρά τον αποδεκατισμό

Ιράν: Ηγεσία «φάντασμα» υπό το σφυροκόπημα ΗΠΑ-Ισραήλ – Γιατί το καθεστώς δεν καταρρέει παρά τον αποδεκατισμό

Η αεροπορική εκστρατεία των ΗΠΑ και του Ισραήλ κατά του Ιράν έχει αποδεκατίσει τα υψηλότερα κλιμάκια της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, έχει καταστρέψει κρίσιμες στρατιωτικές υποδομές διοίκησης και ελέγχου, καθώς και πολιτικά κτίρια σε ολόκληρη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE