Πρόλαβαν τα χειρότερα: Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στην Πόλη Χρυσοχούς - Μυστήριο τα αίτια

Πρόλαβαν τα χειρότερα: Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στην Πόλη Χρυσοχούς - Μυστήριο τα αίτια

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι σήμερα Παρασκευή 18 Απριλίου 2025 και ώρα 13:15, εκδηλώθηκε πυρκαγιά στη περιοχή Λίμνης του Δήμου Πόλης Χρυσοχούς.

Χάρη στην άμεση επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 13:45, προτού επεκταθεί.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς εργάστηκαν τέσσερα άτομα του Τμήματος Δασών με ένα πυροσβεστικό όχημα. Τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκλογές και Προεδρία δεν επηρεάζουν το Κυπριακό» – Επιστολή ΠτΔ στον Αντόνιο Γκουτέρες

«Εκλογές και Προεδρία δεν επηρεάζουν το Κυπριακό» – Επιστολή ΠτΔ στον Αντόνιο Γκουτέρες

Τη διαβεβαίωση ότι η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ και οι βουλευτικές εκλογές «ουδόλως επηρεάζουν» τη δέσμευση για άμεση επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων και πρόοδο στο Κυπριακό, εκφράζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE