39χρονη μητέρα στον Πειραιά κακοποιούσε τα 4 παιδιά της - Τα χτυπούσε με καλώδιο και τα δάγκωνε

39χρονη μητέρα στον Πειραιά κακοποιούσε τα 4 παιδιά της - Τα χτυπούσε με καλώδιο και τα δάγκωνε

Στη σύλληψη μιας 39χρονης γυναίκας η οποία κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος των τεσσάρων ανήλικων παιδιών της προχώρησαν αστυνομικοί στον Πειραιά.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης χτύπησε και προκάλεσε σωματικές βλάβες στον 10χρονο γιο της.

Οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την υπόθεση, διαπίστωσαν ότι η 39χρονη είχε επιδείξει ανάλογη συμπεριφορά και στα άλλα τρία παιδά της, 17, 15 και εννέα ετών.

Κατά πληροφορίες στους αστυνομικούς κατέθεσε, μάλιστα, και η 17χρονη περιγράφοντας όσα περνούσε μαζί με τα αδέλφια της στα χέρια της μητέρας τους.

Σύμφωνα με το STAR τα παιδιά γίνονται αποδέκτες λεκτικής βίας και χτυπημάτων με καλώδιο και σκουπόξυλο για ασήμαντες αφορμές ενώ σε κάποιες περιπτώσεις η 39χρονη τα δάγκωνε.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE