Χτύπησε και απήγαγε γυναίκα: Επιτέθηκε στους αστυνομικούς - Χειροπέδες σε 34χρονο

Χτύπησε και απήγαγε γυναίκα: Επιτέθηκε στους αστυνομικούς - Χειροπέδες σε 34χρονο

Γύρω στις 8.20μ.μ. χθες λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι σε χώρο στάθμευσης στη Λάρνακα, άγνωστος άνδρας χτύπησε γυναίκα και ακολούθως την έβαλε με τη βία σε συγκεκριμένο αυτοκίνητο και εγκατέλειψαν την περιοχή.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 34χρονο κάτοικο Λάρνακας. Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στην οικία του, όπου εντοπίστηκε τόσο ο ίδιος όσο και η γυναίκα, ηλικίας 45 ετών.

Κατά την είσοδο των αστυνομικών, ο 34χρονος τους επιτέθηκε με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Ο ύποπτος αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα ενώπιον Δικαστηρίου. Εναντίον του διερευνώνται μεταξύ άλλων τα αδικήματα της απαγωγής, της κοινής επίθεσης, της πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς και της επίθεσης εναντίον αστυνομικού, για τα οποία συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέο αίμα στην άσφαλτο… Θανατηφόρο το τροχαίο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό – Τι διερευνά η Αστυνομία

Νέο αίμα στην άσφαλτο… Θανατηφόρο το τροχαίο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό – Τι διερευνά η Αστυνομία

Νεκρός είναι ο διανομέας φαγητού που παρασύρθηκε από όχημα μετά από σύγκρουση με άλλο όχημα στη Λεμεσό το βράδυ της Παρασκευής.