Συγκινούν συνταξιούχοι στο Καϊμακλι: Ετοίμασαν πακέτα αγάπης σε 70 οικογένειες με δυσκολίες διαβίωσης

Συγκινούν συνταξιούχοι στο Καϊμακλι: Ετοίμασαν πακέτα αγάπης σε 70 οικογένειες με δυσκολίες διαβίωσης

Με αφορμή τις γιορτές του Πάσχα και με βαθιά συναίσθηση των αυξανόμενων κοινωνικών αναγκών λόγω της ακρίβειας, η τοπική Οργάνωση της ΕΚΥΣΥ Καϊμακλίου προχώρησε την Τετάρτη 16 Απριλίου 2025 σε μια πράξη αλληλεγγύης και προσφοράς, διανέμοντας «πακέτα αγάπης» σε περισσότερες από 70 οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρές δυσκολίες διαβίωσης.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία, που πραγματοποιείται ανελλιπώς τα τελευταία 20 χρόνια, αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία φέτος, καθώς ολοένα και περισσότεροι συνάνθρωποί μας βρίσκονται αντιμέτωποι με τις συνέπειες της οικονομικής στενότητας. Σε συνεργασία με το Λαϊκό Κίνημα Καϊμακλίου, συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και βασικά είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία διανεμήθηκαν με τη βοήθεια δεκάδων εθελοντών.

Οι οικογένειες που έλαβαν τα πακέτα εξέφρασαν θερμές ευχαριστίες προς όλους όσοι στήριξαν αυτή την προσπάθεια – τόσο με υλικές εισφορές όσο και με προσωπικό κόπο.

Η ΕΚΥΣΥ Καϊμακλίου, μέσα από τη διαρκή και ανιδιοτελή της δράση, αποδεικνύει στην πράξη την αξία της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Το Σπίτι της ΕΚΥΣΥ Καϊμακλίου επισκέφθηκαν   ο Γενικός Γραμματέας της ΕΚΥΣΥ, Κώστας Σκαρπάρης και ο Ε.Γ.της ΠΕΟ Λευκωσίας και μέλος της Γραμματείας της ΕΚΥΣΥ ,  Ευτύχιος Παπαμιχαήλ , οι οποίοι συνεχάρησαν  τα στελέχη της Οργάνωσης για τη μακροχρόνια, εθελοντική και ανεκτίμητη προσφορά τους στην τοπική κοινωνία, ειδικά σε μια εποχή που η ανάγκη για στήριξη είναι πιο επιτακτική από ποτέ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE