Νέα θανατηφόρα σύγκρουση στη Λευκωσία – «Έσβησε» 69χρονος

Νέα θανατηφόρα σύγκρουση στη Λευκωσία – «Έσβησε» 69χρονος

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 8.30 το πρωί σήμερα Τετάρτη 16/4/2025, έχασε τη ζωή του ο Μιχαήλ Χριστοφόρου, ηλικίας 69 ετών από την Αγροκηπιά.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, κατά τον πιο πάνω χρόνο, ενώ 37χρονος, οδηγούσε μοτοσικλέτα στη λεωφόρο Λεμεσού στο Στρόβολο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε και τραυμάτισε τον 69χρονο, ο οποίος κατά το δεδομένο χρόνο επιχειρούσε να διασταυρώσει πεζός τον δρόμο από διάβαση πεζών.

Ο 69χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε το θάνατό του.

Όσον αφορά στον 37χρονο, τραυματίστηκε επίσης και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου έτυχε των πρώτων βοηθειών και πήρε εξιτήριο.

Ο 37χρονος μοτοσικλετιστής, υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης με μηδενική ένδειξη.

Η Τροχαία Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Μετά το Πάσχα εξελίξεις για διορισμό Προσωπικού Απεσταλμένου

Κυπριακό: Μετά το Πάσχα εξελίξεις για διορισμό Προσωπικού Απεσταλμένου

Για μετά το Πάσχα τοποθετούνται οι όποιες εξελίξεις σχετικά με τον διορισμό Προσωπικού Απεσταλμένου του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, ανέφεραν τη Μεγάλη Παρασκευή στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές.