ΤΖΟΚΕΡ: Αλλάζουν οι κληρώσεις λόγω Πάσχα – Το ποσό που διεκδικούν οι τυχεροί μετά το νέο ΤΖΑΚ-ΠΟΤ

ΤΖΟΚΕΡ: Αλλάζουν οι κληρώσεις λόγω Πάσχα – Το ποσό που διεκδικούν οι τυχεροί μετά το νέο ΤΖΑΚ-ΠΟΤ

Το Πάσχα και οι αργίες φέρνουν αλλαγές και στις κληρώσεις των τυχερών παιχνιδιών του ΟΠΑΠ.

Οι κληρώσεις ΤΖΟΚΕΡ(2898) – ΠΡΟΤΟ(2831) της Μ. ΠΕΜΠΤΗΣ 17/4 θα διεξαχθούν τη Μ. ΤΕΤΑΡΤΗ 16/4 μαζί με την κλήρωση του ΛΟΤΤΟ.

Επίσης οι κληρώσεις ΤΖΟΚΕΡ(2899) – ΠΡΟΤΟ(2832) της ΚΥΡΙΑΚΗΣ του ΠΑΣΧΑ 20/4 θα διεξαχθούν το Μ. ΣΑΒΒΑΤΟ 19/4 μαζί με την κλήρωση του ΛΟΤΤΟ στις 16:30 (κατάθεση δελτίων μέχρι το Μ. Σάββατο στις 16:00).

Αναλυτικά, το πρόγραμμα των κληρώσεων ΛΟΤΤΟ - ΤΖΟΚΕΡ - ΠΡΟΤΟ τη Μ. Εβδομάδα διαμορφώνεται ως εξής:

Μ. Τετάρτη 16/4 στις 22:00, κατάθεση δελτίων μέχρι τις 21:30

Μ. Σάββατο 19/4 στις 16:30, κατάθεση δελτίων έως τις 16:00

Τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά την Μ. Παρασκευή, το Μ. Σάββατο μετά τις 16:00, την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα.

Το ποσό για την αποψινή κλήρωση

Τουλάχιστον €2.800.000 θα μοιραστούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην αποψινή κλήρωση της Τετάρτης 16/04/2025 μετά το ΤΖΑΚ-ΠΟΤ που σημειώθηκε κατά τη χθεσινή διαλογή της 2897ης κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία για τις βουλευτικές: Οι αιχμές Αννίτας, ο εκνευρισμός Νικόλα, η πίεση Οδυσσέα και η «Βουλή εθνικής ενότητας» του Φειδία

Στην τελική ευθεία για τις βουλευτικές: Οι αιχμές Αννίτας, ο εκνευρισμός Νικόλα, η πίεση Οδυσσέα και η «Βουλή εθνικής ενότητας» του Φειδία

Μία εβδομάδα πριν από τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό στην Κύπρο εισέρχεται στην πιο κρίσιμη και πιο φορτισμένη φάση της προεκλογικής περιόδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE