Νέο θανατηφόρο τροχαίο: «Ξεψύχησε» στην άσφαλτο Ε/κ μοτοσικλετιστής - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Νέο θανατηφόρο τροχαίο: «Ξεψύχησε» στην άσφαλτο Ε/κ μοτοσικλετιστής - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Η Αστυνομία διερευνά τα αίτια πρόκλησης οδικής τροχαίας σύγκρουσης, κατά την οποία έχασε τη ζωή του ο Πέτρος Χριστοδούλου, 57 ετών, από τη Λάρνακα. Η θανατηφόρα τροχαία σύγκρουση συνέβη χθες το βράδυ, στην επαρχία Λάρνακας.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 10.20 το βράδυ της Τρίτης, σε δρόμο στην Ορόκλινη, όπου ο 57χρονος οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε άντρας ηλικίας 46 ετών.

Στο σημείο έσπευσαν για εξετάσεις μέλη της Αστυνομίας, ενώ πλήρωμα ασθενοφόρου μετέφερε τον 57χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου γύρω στις 11.15 το βράδυ, αυτός υπέκυψε στα τραύματα του.

Ο 46χρονος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Η Τροχαία Λάρνακας διερευνά τα αίτια πρόκλησης της θανατηφόρας οδικής σύγκρουσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Είμαι αισιόδοξη» – Στον ορίζοντα νέα συνάντηση 5+1 για το Κυπριακό

Ολγκίν: «Είμαι αισιόδοξη» – Στον ορίζοντα νέα συνάντηση 5+1 για το Κυπριακό

Παραμένει αισιόδοξη και θετική, δήλωσε η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Ανχελα Ολγκίν, δηλώνοντας ταυτόχρονα ότι ετοιμάζουν με τον ΓΓ των ΗΕ τη συνάντηση 5+1, που θα είναι Ιούλιο ή Αύγουστο

BEST OF TOTHEMAONLINE