Σε οστεοφυλάκιο μοναστηριού της Λεμεσού τα οστά του Θανάση Νικολάου

Σε οστεοφυλάκιο μοναστηριού της Λεμεσού τα οστά του Θανάση Νικολάου

Σε οστεοφυλάκιο σε μοναστήρι στη Λεμεσό φυλάσσονται πλέον τα οστά και τα 350 πλακίδια του υοειδούς οστού του 26χρονου εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου.

Την είδηση γνωστοποίησε η μητέρα του Θανάση, Ανδριάνα Νικολάου σε ανάρτηση της σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Η ίδια βρίσκεται αυτές τις μέρες στα Ιεροσόλυμα.

Στην ανάρτηση της η Ανδριάνα Νικολάου αναφέρει, συγκεκριμένα, «τα οστά του Αείμνηστου ΘΑΝΑΣΗ, μαζί με τα πλακίδια του υοειδούς οστού, με την ευλογία της Μητροπόλεως μας, αναπαύονται σε Μοναστήρι της Κύπρου, και εγώ σε Μοναστήρι της Ιερουσαλήμ!».

Ως γνωστό η παράδοση των οστών έγινε την περασμένη Παρασκευή μετά από απόφαση Δικαστηρίου. Η οικογένεια παρέλαβε τα οστά από τον Αστυνομικό Διευθυντή Λεμεσού. Κατόπιν συνεννόησης με τη Μητρόπολη Λεμεσού, τα οστά τοποθετήθηκαν σε οστεοφυλάκιο μοναστηριού της πόλης.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Αν υπάρχει έστω και μια χαραμάδα ελπίδας για το Κυπριακό, θα την αξιοποιήσουμε

Λετυμπιώτης: Αν υπάρχει έστω και μια χαραμάδα ελπίδας για το Κυπριακό, θα την αξιοποιήσουμε

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό κα Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE