VIDEO - Κέρκυρα: Ψαράς συναντήθηκε με καρχαρία 3 μέτρων 1,5 μίλι από το Φρούριο - «Η καρδιά μου έτρεμε»

VIDEO - Κέρκυρα: Ψαράς συναντήθηκε με καρχαρία 3 μέτρων 1,5 μίλι από το Φρούριο - «Η καρδιά μου έτρεμε»

Μια σπάνια συνάντηση με έναν καρχαρία μήκους περίπου 3 μέτρων είχε ψαράς στην Κέρκυρα.

Όπως εξήγησε στον ΑΝΤ1 ο ψαράς Γιάννης Περγαντής, πρόκειται για καρχαρία μάκο που είναι προστατευόμενο είδος στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τον καρχαρία τον είδε 1,5 μίλι από το Φρούριο της Κέρκυρας από την πλευρά του Ιονίου, όχι της Αδριατικής.

«Καρχαρίας παιδιά, κάτω από το σκάφος πάρα πολύ μεγάλος. Πρώτη φορά τον βλέπω τόσο κοντά. Θα τον τρομάξω να φύγει» ακούγεται να λέει ο ψαράς από την Κέρκυρα στο βίντεο στο οποίο κατέγραψε τη συνάντηση.

Η σύζυγός του ωστόσο δεν ήταν το ίδιο ψύχραιμη λέγοντας στο βίντεο «δεν κάθεσε ήσυχα γιατί τρέμω»

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Σχεδόν πενήντα δύο χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και τη συνεχιζόμενη κατοχή, το Κυπριακό εξακολουθεί να ανακυκλώνεται γύρω από το ίδιο βασικό ερώτημα: ποια είναι τελικά η βάση της λύσης; Η τριμερής συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατέδειξε με σαφήνεια ότι το πρόβλημα δεν εντοπίζεται μόνο στις γνωστές διαφωνίες επί της ουσίας, αλλά κυρίως, στη διαφωνία για το πώς και από πού αρχίζει η ίδια η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE