Απόπειρα φόνου Χλώρακα: Στην ψυχιατρική Αθαλάσσας ο 35χρονος - Λεπτομέρειες

Απόπειρα φόνου Χλώρακα: Στην ψυχιατρική Αθαλάσσας ο 35χρονος - Λεπτομέρειες

Στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας στη Λευκωσία για περαιτέρω νοσηλεία αναμένεται να μεταφερθεί σήμερα 35χρονος  από την Λεμεσό, ο οποίος έχει συλληφθεί ως ύποπτος για την χθεσινή απόπειρα φόνου σε φαρμακείο στην Χλώρακα, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου.

Ο τριανταπεντάχρονος, ο οποίος συνελήφθη την Μεγάλη Δευτέρα ως ύποπτος για την χθεσινή υπόθεση απόπειρας φόνου εξετάστηκε σήμερα Μεγάλη Τρίτη το πρωί από κυβερνητικό ψυχίατρο και κρίθηκε ότι χρήζει άμεσης ψυχιατρικής νοσηλείας, ανέφερε ο κ. Νικολάου.

Ως εκ τούτου, πρόσθεσε, βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία έκδοσης σχετικού διατάγματος από το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, ώστε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Ψυχικής Υγείας στη Λευκωσία για νοσηλεία.

Ο ύποπτος αντιμετωπίζει κατηγορίες απόπειρας φόνου, τραυματισμού, και μαχαιροφορίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 10.00 χθες το πρωί, ενώ δύο γυναίκες, ηλικίας 33 και 23 ετών, εργάζονταν σε φαρμακείο, στην Χλώρακα, φέρεται να δέχθηκαν επίθεση από τον 35χρονο ύποπτο, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν.

Μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου η 23χρονη υπάλληλος αφού έτυχε περίθαλψης έλαβε εξιτήριο ενώ η 33χρονη ιδιοκτήτρια του φαρμακείου αφού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση κρατήθηκε για νοσηλεία, με την κατάσταση της υγείας της να είναι σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, σοβαρή αλλά σταθερή.

Ο 35χρονος ύποπτος παρουσιάστηκε οικειοθελώς στα γραφεία του ΤΑΕ Πάφου παραδίδοντας το μαχαίρι, όπου και συνελήφθη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα ύψους 10 δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο και συγκεκριμένα από τα κοιτάσματα «Αφροδίτη», «Γλαύκος» και «Πήγασος» σε ορίζοντα δεκαπενταετίας δήλωσε ο υπουργός Ενέργειας Μιχάλης Δαμιανός.

BEST OF TOTHEMAONLINE