Χωρίς νερό στις 12 Νοεμβρίου η Λάρνακα

Χωρίς νερό στις 12 Νοεμβρίου η Λάρνακα

Το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λάρνακας (ΣΥΛ) ανακοινώνει ότι την Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2015 θα διακοπεί η παροχή νερού σε όλη την πόλη της Λάρνακας (όλες τις περιοχές που υδρεύονται από το ΣΥΛ) για 24 ώρες, λόγω αναγκαίων βελτιωτικών έργων στον κεντρικό αγωγό μεταφοράς νερού προς την πόλη.

Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι η διακοπή θα αρχίσει στις 07.30 το πρωί της Πέμπτης 12 Νοεμβρίου 2015 και θα διαρκέσει μέχρι τις 07.30το πρωί της Παρασκευής 13 Νοεμβρίου 2015.
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση «θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια εκ μέρους του ΣΥΛ για μείωση της χρονικής περιόδου διακοπής του νερού. Οι καταναλωτές προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην κατανάλωση νερού, ώστε να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους από τα ντεπόζιτα αποθήκευσης του νερού που διαθέτουν».   

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βγαίνει μπροστά ο δημοσιογράφος που φαίνεται να βοήθησε τη «Σάντη» - «Σκέψου τα παιδιά σου, σήκω φύγε τώρα»

Βγαίνει μπροστά ο δημοσιογράφος που φαίνεται να βοήθησε τη «Σάντη» - «Σκέψου τα παιδιά σου, σήκω φύγε τώρα»

Η υπόθεση της «Σάντη» φαίνεται να αποκτά διαστάσεις και εκτός Κύπρου. Η ιστοσελίδα Documento φιλοξενεί παρέμβαση του δημοσιογράφου Στέλιος Ορφανίδης, ο οποίος, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται, ήταν το πρώτο πρόσωπο στο οποίο απευθύνθηκε η «Σάντη» προκειμένου να καταγγείλει περιστατικά βιασμού, καθώς και φερόμενη δράση κυκλώματος διαφθοράς στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE