Video: Το σημείο όπου διεπράχθη η απόπειρα φόνου με τραυματίες φαρμακοποιό και την υπάλληλο της - Παραδόθηκε ο δράστης

Video: Το σημείο όπου διεπράχθη η απόπειρα φόνου με τραυματίες φαρμακοποιό και την υπάλληλο της - Παραδόθηκε ο δράστης

Εντατικές είναι οι έρευνες για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε γύρω στις 10 το πρωί της Δευτέρας (14/4) στην Πάφο.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο δράστης, Ελληνοκύπριος ηλικίας 35 ετών, εισήλθε στο φαρμακείο και τραυμάτισε, με την χρήση μαχαιριού, φαρμακοποιό ηλικίας 33 ετών και την 24χρονη υπάλληλο της. Οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν στις Πρώτες Βοήθειες του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου και είναι εκτός κινδύνου.

Το κίνητρο φαίνεται να είναι προσωπικές διαφορές που είχε ο 35χρονος με άλλο μέλος της οικογένειας, που είναι ιδιοκτήτης του φαρμακείου.

Σημειώνεται ότι ο δράστης μετέβη σε Αστυνομικό σταθμό και παραδόθηκε.

Για το συμβάν η Αστυνομία ενημερώθηκε από πολίτη. Μέλη του της ΑΔΕ Πάφου μετέβησαν άμεσα στη σκηνή, την οποία απέκλεισαν και έθεσαν υπό φρούρηση για να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις, οι οποίες συνεχίζονται.

Δείτε βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE