ΣΟΚ: Καθηγητής μουσικής συνελήφθη στη Λεμεσό για ναρκωτικά

ΣΟΚ: Καθηγητής μουσικής συνελήφθη στη Λεμεσό για ναρκωτικά

Χειροπέδες σε καθηγητή μουσικής, πέρασε η ΥΚΑΝ στη Λεμεσό. Ο 59χρονος αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ToThemaOnline, το απόγευμα της Κυριακής, 9/11,  κατόπιν πληροφοριών, μέλη της ΥΚΑΝ, έθεσαν υπό παρακολούθηση τον καθηγητή. Γύρω στις 4:30, το όχημα του ανεκόπη και μετά από έλεγχο εντοπίστηκε  στην κατοχή ποσότητα ναρκωτικών (2,5 γραμμάρια κάνναβης.)

Ο 59χρονος συνελήφθηκε και οδηγήθηκε στα κρατητήρια του ΤΑΕ Λεμεσού. Το πρωί της επόμενης ημέρες αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί τις επόμενες ημέρες, οπόταν και θα κατηγορηθεί.

Ο 59χρονος είναι καθηγητής μουσικής σε λύκειο της Πάφου και κατοικεί με την οικογένεια του στη Λεμεσό.

Ανακρινόμενος ομολόγησε ότι τα ναρκωτικά ήταν για δική του χρήση, αφού είναι για χρόνια χρήστης.

Η Αστυνομία θα ενημερώσει το Υπουργείο Παιδείας, αφού κατηγορηθεί και μετά.

Χριστιάνα Τσαγγάρη 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Είδε Ευρωπαίο Επίτροπο Ενέργειας και Στέγασης ο ΠτΔ: Στο επίκεντρο προγράμματα της ΕΕ για το στεγαστικό

Είδε Ευρωπαίο Επίτροπο Ενέργειας και Στέγασης ο ΠτΔ: Στο επίκεντρο προγράμματα της ΕΕ για το στεγαστικό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Ευρωπαίο Επίτροπο Ενέργειας και Στέγασης κ. Dan Jorgesen.

BEST OF TOTHEMAONLINE