Συγκινεί ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για τη μητέρα του που έχει φύγει από τη ζωή: «Πηγαίνω στη θυρίδα που έχω τα πράγματά της και τη μυρίζω»

Συγκινεί ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για τη μητέρα του που έχει φύγει από τη ζωή: «Πηγαίνω στη θυρίδα που έχω τα πράγματά της και τη μυρίζω»

Μία από τις δυσκολότερες στιγμές που κλήθηκε να αντιμετωπίσει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ήταν ο θάνατος των γονιών του. Ο παρουσιαστής έχει μιλήσει πολλές φορές δημόσια για την απώλειά τους και έχει τονίσει πως δυσκολεύτηκε πολύ να σταθεί ξανά στα πόδια του, όταν τους έχασε.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας», ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε πως κρατά καλά φυλαγμένο ένα ιδιαίτερο αντικείμενο της μητέρας του, που συνδέεται με τις αναμνήσεις που έχει από εκείνη και την παρουσία της.

Διαβάστε όλα όσα είπε στο LifeNews.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μορφάκης Σολομωνίδης στο «Τ»: «Η ΕΔΕΚ μπορεί και πρέπει να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας»

Μορφάκης Σολομωνίδης στο «Τ»: «Η ΕΔΕΚ μπορεί και πρέπει να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας»

Με συγκρατημένη αισιοδοξία και σαφές μήνυμα ενότητας, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μορφάκης Σολομωνίδης, μιλά στο ThemaOnline για την επανεκκίνηση του κόμματος ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης της 9ης Νοεμβρίου.Τονίζει πως «κανείς δεν περισσεύει», απευθύνει κάλεσμα επιστροφής σε παλιά στελέχη και δηλώνει έτοιμος να δώσει τη μάχη των Βουλευτικών εκλογών του 2026. Παράλληλα, αποκαλύπτει τους έξι πολιτικούς πυλώνες της ΕΔΕΚ για την επόμενη μέρα και στέλνει μήνυμα πίστης στις αρχές και τις αξίες του κόμματος, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «η γροθιά που μας ενώνει, είναι πιο δυνατή από όσα μας χωρίζουν».

BEST OF TOTHEMAONLINE