Άναψε τη μαγειρική εστία και ξάπλωσε να κοιμηθεί - Δεν αντιλήφθηκε τη φωτιά ο 27χρονος άντρας στη Λεμεσό
Νεκρός εντοπίστηκε 27χρονος άνδρας από τη Συρία σε οικία στον Ύψωνα, όπου ξέσπασε πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου (7/6).
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Υπόθεση Γιαννάκη: «Αδύνατο κάποιος να διακυβεύσει την εργασία του για να γράψει μια συστατική επιστολή» - Πότε θα συνεχιστεί η δίκη
Όπως αποκαλύπτει ο «Φ», πτυχίο το οποίο απέστειλε Γιαννάκη τον Μάιο του 2021 στην Ελεγκτική Υπηρεσία και το οποίο διαβιβάστηκε στην Αστυνομία, με την υποψία ότι ήταν πλαστό, δεν κατατέθηκε ενώπιον του Δικαστηρίου.
Ενδεχομένως, η κατάθεση δεύτερου πτυχίου, το οποίο επίσης φαίνεται και ενδέχεται να είναι πλαστό, να παίξει σημαντικό ρόλο στην υπόθεση.
Ο λόγος που δεν κατατέθηκε είναι για να μην γίνει πιο περίπλοκη η υπόθεση λόγω και της εμπλοκής του τότε Γενικού Ελεγκτή.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις