Δίνει μάχη για τη ζωή ο 29χρονος μετά το σοβαρό τροχαίο στο Παραλίμνι: Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ - Όλα τα νεότερα
Νεότερη ενημέρωση προκύπτει για την κατάσταση της υγείας του 29χρονου, ο οποίος παρασύρθηκε από όχημα τις πρωινές ώρες στο Παραλίμνι.

Σύμφωνα με την αστυνομία κατά τους ελέγχους εντοπίστηκαν και καταγγέλθηκαν τέσσερα συνολικά πρόσωπα, τα οποία πωλούσαν διάφορα αντικείμενα (τηλέφωνα, εικόνες κ.α).
Δύο από τα πιο πάνω πρόσωπα οδηγήθηκαν στα γραφεία του ΟΠΕ Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε, ότι τα κινητά τηλέφωνα που είχαν στην κατοχή τους ήταν πιστές απομιμήσεις.
Ακολούθως μεταφέρθηκαν στο Τελωνείο όπου τελωνειακοί λειτουργοί προέβησαν σε κατάσχεση των πιο πάνω προϊόντων. Οι εξετάσεις συνεχίζονται.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




