Λευκωσία: Να γιατί πρέπει να μην αγοράζετε κινητά από τους δρόμους

Λευκωσία: Να γιατί πρέπει να μην αγοράζετε κινητά από τους δρόμους

Ελέγχους σε κεντρικούς δρόμους της επαρχίας Λευκωσίας, καθώς επίσης διάφορα εμπορικά κέντρα και άλλους χώρους διενήργησαν μέλη της Αστυνομίας στο πλαίσιο πάταξης εκούσιας παρεμπόδισης, επαιτείας και πλανοδιοπώλησης χωρίς άδεια.

Σύμφωνα με την αστυνομία κατά τους ελέγχους εντοπίστηκαν και καταγγέλθηκαν τέσσερα συνολικά πρόσωπα, τα οποία πωλούσαν διάφορα αντικείμενα (τηλέφωνα, εικόνες κ.α).

Δύο από τα πιο πάνω πρόσωπα οδηγήθηκαν στα γραφεία του ΟΠΕ Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε, ότι τα κινητά τηλέφωνα που είχαν στην κατοχή τους ήταν πιστές απομιμήσεις.

Ακολούθως μεταφέρθηκαν στο Τελωνείο όπου τελωνειακοί λειτουργοί προέβησαν σε κατάσχεση των πιο πάνω προϊόντων. Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE