Στις φλόγες οικία στην Λευκωσία - Επί ποδός Πυροσβεστική και Τμ. Δασών

Στις φλόγες οικία στην Λευκωσία - Επί ποδός Πυροσβεστική και Τμ. Δασών

Ανταπόκριση των πυροσβεστικών σταθμών Λευκωσίας με τέσσερα στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα για πυρκαγιά σε υποστατικό στη Κοινότητα Μαρκί.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, από την πυρκαγιά έχουν επηρεαστεί και δύο σταθμευμένα οχήματα.

Για την κατάσβεση γίνεται από τα μέλη μας χρήση σωλήνων νερού και αναπνευστικών συσκευών. Την κατάσβεση υποστηρίζουν και δύο πυροσβεστικά οχήματα του Τμήματος Δασών.

Τα αιτία της πυρκαγιάς φαίνεται εκ πρώτης όψεως να είναι σπινθιρισμοί από σε καλώδια της Α.Η.Κ. πάνω κλαδί λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή.

 
 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ισραηλινά αεροσκάφη βομβάρδισαν την πόλη της Γάζας μετά την εντολή Νετανιάχου

Ισραηλινά αεροσκάφη βομβάρδισαν την πόλη της Γάζας μετά την εντολή Νετανιάχου

«Κύμα» βομβαρδισμών από ισραηλινά αεροσκάφη πλήττουν την πόλη της Γάζας, λίγη ώρα αφότου το πρωθυπουργικό γραφείο του Ισραήλ ανακοίνωσε ότι ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου έδωσε εντολή στον στρατό να πραγματοποιήσει αμέσως σφοδρές επιθέσεις στη Γάζα καταγγέλλοντας παραβίαση των όρων της εκεχειρίας από τη Χαμάς.