VIDEO: Μια…αλλιώτικη τροχονόμος στη Λευκωσία - Μοιράζει χαμόγελα ντυμένη αρνάκι

VIDEO: Μια…αλλιώτικη τροχονόμος στη Λευκωσία - Μοιράζει χαμόγελα ντυμένη αρνάκι

Μια…αλλιώτικη τροχονόμο έδειξε στον κόσμο η δημοσιογράφος του alpha, Ελένη Φανάρη στο Γ’ Δημοτικό σχολείο Παλλουριώτισσας.

Η κυρία Γεωργία, μοιράζει απλόχερα χαμόγελα και καλημέρες ντυμένη με μια χειροποίητη στολή αρνιού.

«Σε κάθε περίπτωση σκέφτομαι κάτι ανάλογο να ντυθώ. Σήμερα ντύθηκα αρνάκι. Την τσικνοπέμπτη ντύθηκα κυρά Σαρακοστή», είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα του alpha.

Ερωτηθείς τι άλλες στολές έχει και κάθε πόσο ντύνεται, η κυρία Γεωργία απάντησε ότι  «είναι αναλόγως με το event. Συνήθως ντύνομαι Χριστούγεννα, Πάσχα, την τελευταία μέρα του σχολείου και την Τσικνοπέμπτη»

«Στην τροχονομία είμαι τα τελευταία 4 χρόνια, άρχισα δειλά δειλά από την πρώτη χρονιά με μια απλή μάσκα που είχα σπίτι και σιγά σιγά εξελίχθηκε έτσι», συμπλήρωσε.

Όσο αφορά την ιδέα, «μου ήρθε γιατί λατρεύω τα μωρά και λατρεύω να τα βλέπω να γελάνε και προσπαθούσα να βρω τρόπο να το κάνω. Μόλις με βλέπουν τα μωρά, βλέπω ένα πλατύ χαμόγελο. Είναι κάτι με λίγος κόστος κι όμως κάνει τη διαφορά», κατέληξε.

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Έντονες διαβουλεύσεις για απόσυρση των τριών υποψηφίων - Στόχος, η ενότητα στο κόμμα

ΕΔΕΚ: Έντονες διαβουλεύσεις για απόσυρση των τριών υποψηφίων - Στόχος, η ενότητα στο κόμμα

Ενώ η ΕΔΕΚ, βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο, για την ανάδειξη του νέου προέδρου στην ηγεσία του κόμματος, οι παρασκηνιακές διαβουλεύσεις συνεχίζονται για την εξεύρεση μεταβατικού προέδρου στο κόμμα, μέχρι την επόμενη εκλογική διαδικασία, που σύμφωνα με το καταστατικό του κόμματος, έχει καθοριστεί μέσα στον επόμενο χρόνο, μετά τις βουλευτικές εκλογές, του 2026.