Ανηφορίζει προς το Προεδρικό ο Αβέρωφ Νεοφύτου

Ανηφορίζει προς το Προεδρικό ο Αβέρωφ Νεοφύτου

Συντονίζουν τα βήματά τους στο κυβερνητικό στρατόπεδο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα υποδεχθεί σήμερα το απόγευμα της Δευτέρας,9/11, στο Προεδρικό Μέγαρο το Πολιτικό Γραφείο του ΔΗΣΥ υπό τον πρόεδρο του κυβερνώντος κόμματος Αβέρωφ Νεοφύτου.

 Οι δύο πλευρές θα τα πουν με ανοικτή ατζέντα.

Αναμένεται να γίνει ενημέρωση από τον Νίκο Αναστασιάδη για το Κυπριακό, την οικονομία, αλλά και κινήσεις που προγραμματίζει η κυβέρνηση στην πολιτική σκακιέρα το επόμενο χρονικό διάστημα με ορίζοντα και τις επόμενες βουλευτικές εκλογές.

Οι πληροφορίες, άλλωστε, θέλουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να προγραμματίζει ανασχηματισμό με τον νέο χρόνο για να δοθεί και η απαραίτητη ώθηση στην προεκλογική προσπάθεια του ΔΗΣΥ.

Πηγή: Eφημερίδα Πολίτης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «Κράτος Μαφία» στις προεδρικές εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Από το «Κράτος Μαφία» στις προεδρικές εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Η δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραχωρήσει σήμερα στις 11.00 ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα πολιτικά γεγονότα των τελευταίων μηνών. Όχι μόνο επειδή θα επιχειρήσει να απαντήσει στα όσα καταγράφονται στο πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς για το βιβλίο «Κράτος Μαφία», αλλά και επειδή η συζήτηση που έχει ανοίξει, ξεπερνά κατά πολύ το πρόσωπό του.

BEST OF TOTHEMAONLINE