Διακοπή νερού σε περιοχή της Λεμεσού λόγω βλάβης - Ποιοι επηρεάζονται

Διακοπή νερού σε περιοχή της Λεμεσού λόγω βλάβης - Ποιοι επηρεάζονται

Βλάβες σε αγωγούς επηρεάζουν την υδροδότηση στην περιοχή Αγίου Συλά, στον Δήμο Κουρίου καθώς και στην περιοχή Αγίας Φύλας, στο Δήμο Λεμεσού.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΕΟΑ Λεμεσού, η βλάβη στην περιοχή Αγίου Συλά εντοπίζεται σε αγωγό ύδρευσης στην οδό Ευαγόρα Παλληκαρίδη και επηρεάζει μέρος της οδού Πατριάρχη Ιεροσολύμων, τις οδούς Ευαγόρα Παλληκαρίδη, Ριζοκαρπάσου, Πρίαμου, Μυκηνών, Μαραθώνος, Κωστή Παλαμά, Ιθάκης και Καντάρας.

Η βλάβη στην περιοχή Αγίας Φύλας εντοπίζεται σε κεντρικό αγωγό ύδρευσης στην οδό Κρόνου και επηρεάζει μεγάλη περιοχή του κέντρου της Αγίας Φύλας.

Και στις δυο περιπτώσεις, συνεργεία του ΕΟΑ Λεμεσού εργάζονται εντατικά για επιδιόρθωση των βλαβών, προστίθεται.

Αναμένεται ότι η αποκατάσταση της υδροδότησης στην περιοχή Αγίου Συλά θα γίνει περί η ώρα 15:00, ενώ στην περιοχή Αγίας Φύλας γύρω στις 16:00.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μορφάκης Σολομωνίδης στο «Τ»: «Η ΕΔΕΚ μπορεί και πρέπει να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας»

Μορφάκης Σολομωνίδης στο «Τ»: «Η ΕΔΕΚ μπορεί και πρέπει να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας»

Με συγκρατημένη αισιοδοξία και σαφές μήνυμα ενότητας, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μορφάκης Σολομωνίδης, μιλά στο ThemaOnline για την επανεκκίνηση του κόμματος ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης της 9ης Νοεμβρίου.Τονίζει πως «κανείς δεν περισσεύει», απευθύνει κάλεσμα επιστροφής σε παλιά στελέχη και δηλώνει έτοιμος να δώσει τη μάχη των Βουλευτικών εκλογών του 2026. Παράλληλα, αποκαλύπτει τους έξι πολιτικούς πυλώνες της ΕΔΕΚ για την επόμενη μέρα και στέλνει μήνυμα πίστης στις αρχές και τις αξίες του κόμματος, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «η γροθιά που μας ενώνει, είναι πιο δυνατή από όσα μας χωρίζουν».

BEST OF TOTHEMAONLINE